MARDİN / MİDYAT - Milli İrade Ortaokulu

Nis

Müzik öğretmenimiz Nurhan Uzunoğlu yönetiminde okulumuzun müzik grubu tarafından 1445. Ramazan ayı münasebetiyle program gerçekleştiridi.

Ock

2023 - 2024 Eğitim yılı birinci döneminin son gününde öğrencilerimize karnelerini törenle verdik. Okul Müdürümüz Sn. Murat Aykat öğrencilerimize hitaben kısa bir konuşma yaptıktan sonra dönem sonu ortalamasına göre birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize ödül verdi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

YÜZ YÜZE YÜZ ÇOCUK OYUNU UYGULAMAMIZDAN KARELER

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİ

BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.ORTAK YAZILI TARİHLERİ

Ekm

DEPRAM / YANGIN ANINDA PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZE CAN VE MAL KAYBININN EN AZA İNDİRİLMESİ İÇİN; ÇÖK ,KAPAN VE TUTUN HAREKETİ YANINDA DERSLİKLERİN PLANLI BİR ŞEKİLDE  BOŞALTILMASI VE ÖNCEDEN BELİRLENEN TOPLANMA ALANLARINDA HİÇ BİR İZDİHAMA YOL AÇMADAN TOPLANMALARI SAĞLANMASI İÇİN GEREKLİ EĞİTİMLER VERİLMİŞTİR. YAPTIĞIMIZ TATBİKATLA OLASI BİR YANGIN VEYA DEPREMDE NASIL HAREKET EDİLMESİ GEREKTİĞİ AKTARILMIŞTIR.

EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

2022-2023 YILI BURSLULUK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT AYKAT TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.